Νέο Citroen C3

Το νέο μοντέλο από την Citroen

Το νέο Citroën C3 ξεχωρίζει με τη μοντέρνα και αισιόδοξη σχεδιάση του. Ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει μοναδικές αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο. Οι ρευστές καμπύλες, τα μυώδη φτερά και τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν ένα αυτοκίνητο με σύγχρονη εμφάνιση που αποπνέει ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Μάθετε περισσότερα για το νέο Citroën C3 μέσα απο έξι βίντεο για την σχεδίαση, την εξατομίκευση, την προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort® Citroën , τις νέες τεχνολογίες και τη Citroën ConnectedCAM ™.

Το Νέο Citroën C3 εξοπλίζεται με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας γενιάς, τεχνολογίας PureTech και BlueHDi. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διατίθεται με τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης PureTech  82 και 110 S&S, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi 75 S&S και BlueHDi 100 S&S.

Ζητήστε Προσφορά

Εκτός της ιδιαίτερης στυλιστικής υπογραφής, τα προστατευτικά Airbump® του Νέου Citroën C3  προστατεύουν αποτελεσματικά το αμάξωμα από μικροατυχήματα. Πρόκειται για αποκλειστική καινοτομία της Citroën , την οποία εγκαινίασε το Citroën  C4 CACTUS.

Κατασκευασμένα από εύκαμπτο ανθεκτικό υλικό (ΤPU), τα  Airbump® ενσωματώνουν δεκατέσσερις θύλακες αέρα και είναι δια-κοσμημένα με ένα λευκό ή κόκκινο κυκλικό σχήμα ανάλογα με το χρώμα της οροφής.

PHOTOS