ΝΕΟ CITROEN C4

Μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

Χυτές γραμμές, έντονη προσωπικότητα, και σχεδιαστική αρμονία: η μοναδική εμφάνιση καθιστά το νέο Citroën C4 άμεσα αναγνωρίσιμο. Απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες με έντονη σχεδιαστική προσωπικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν αμέσως και αντανακλούν τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Έξυπνα σχεδιασμένο & εύκολο στη χρήση: Κάθε μοντέλο της γκάμας C4 προσφέρει χρήσιμες τεχνολογίες όπως είναι το Σύστημα Multimedia SMEG με έγχρωμη οθόνη αφής 7″ και ενσωματωμένο Navigation καιή η δυνατότητα “hands free” ξεκλειδώματος (ADML).

Ζητήστε Προσφορά

Απολαύστε τη μοναδική άνεση των καθισμάτων του δικού σας Citroën C4. Αφήστε το φώς να πλημμυρίσει το εσωτερικό. Τα νέα μοντέλα της γκάμας Citroën C4 διαθέτουν μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που συμβάλλουν στην αύξηση της φωτεινότητας στο εσωτερικό και στην βελτίωση της ορατότητας.

Οι νέοι κινητήρες diesel του νέου CITROËN C4, συνδυάζουν χάρη στη νέα σχεδίαση της εξαγωγής, τις κορυφαίες επιδόσεις με την πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων CO2. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες ενσωματώνουν δύο νέες βελτιώσεις: υψηλότερο βαθμό θερμικής απόδοσης, και μειωμένες μηχανικές απώλειες (ειδικός θάλαμος καύσης, νέα στρωματοποίηση μείγματος, επιστρώσεις ‘Diamond Like Carbon”, λιπαντικό πολύ χαμηλού ιξώδους.)

PHOTOS