ΝΕΟ DS3

Η απόλυτη εξατομίκευση

Το DS 3 μπορεί περισσότερο από ποτέ να γίνει το δικό σας μοναδικό DS 3. Οι νέες επιλογές προσωπικής διαμόρφωσης σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοντέλο ακριβώς στα γούστα σας: νέο λευκό χρώμα περλέ για το αμάξωμα,  νέο πακέτο εσωτερικών επενδύσεων  Délice Grey, νέες ζάντες  Aphrodite, νέα λογότυπα χαραγμένα με λέιζερ στο ταμπλό, και στα πλαίσια των πλευρικών παραθύρων.

«Love at first sight». Το DS 3 ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά χάρη στη νέα φωτιστική του υπογραφή.  Με στόχο την έντονη προσωπικότητα και τη μοναδική εμφάνιση, για τη λειτουργία των εμπρός φωτιστικών σωμάτων συνδυάζονται δύο διαφορετικές τεχνολογίες: λαμπτήρες LED που μοιάζουν με αστραφτερά διαμάντια και μονάδα Xenon.

Ζητήστε Προσφορά

Μοναδικά αξεπέραστο. Το  DS 3 μαγνητίζει με το στυλ του από την πρώτη ματιά. Σχεδιαστικές επιλογές εμπνευσμένες από τον κόσμο της μόδας.
Με το δίχρωμο αμάξωμα και την αιωρούμενη οροφή, τα πλευρικά πτερύγια καρχαρία και τα χαρακτηριστικά εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, το DS 3 είναι ένα αυτοκίνητο με απαράμιλλο στυλ.

PHOTOS