Νέο C1

Μικρό μόνο όταν πρέπει

NewC1_ImagePrincipale

Το αυτοκίνητο πόλης C1 είναι μια αισιόδοξη σχεδιαστική προσέγγιση με ευχάριστη «φάτσα»!
Χαμογελαστή φάτσα  που ξεχωρίζουν τα διπλά φωτιστικά σώματα και δυναμικό σχήμα που τονίζεται από την οπτική συνέχεια μεταξύ του παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων.

Περισσότερη ελευθερία και διασκέδαση στην καθημερινότητα, χάρη στη μαλακή οροφή με τις τεράστιες διαστάσεις (800 x 760 χλστ) που ανοίγει και κλείνει πανεύκολα με ηλεκτροκινητήρα.

Οι ανοιχτές εκδόσεις Airscape, αντανακλούν την αίσθηση της απόδρασης. Κάθε στιγμή οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν τον ανοιχτό ορίζοντα ακόμα και μέσα στην πόλη, απολαμβάνοντας μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας και οδηγικής απόλαυσης.

Ζητήστε Προσφορά

Οθόνη αφής 7’’ που συγκεντρώνει όλα τα χειριστήρια των λειτουργιών πολυμέσων, είσοδος και εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί , κάμερα οπισθοπορείας με απεικόνιση στην οθόνη αφής των 7’’, MIRROR SCREEN Τεχνολογία που επιτρέπει την εμφάνιση και χειρισμό όλων των λειτουργιών του συμβατού smartphone, στην οθόνη αφής των 7’’.

Τεχνολογία & οικονομία: Ο κινητήρας βενζίνης χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την κατανάλωση (από 3,8 λίτρα/χλμ με σύστημα Start & Stop) και τις εκπομπές καυσαερίων CO2 από 88 γρ/χλμ. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

PHOTOS